fml.

Jag gick o la mig runt sju imorse, vaknade runt halv sju på kvällen.. Jag mår inte bra i alla fall kan jag säga. Jag har ingen lust att träna men jag ska försöka att inte äta något i alla fall och se om jag får ut något av det. Men just nu är det enda jag tänker på är mat, godis, cola, chips, kakor.. You name it, I want it, osv.

Hur ser ämnesomsättningen (eller vad det heter) när man sover? Går man ner i vikt fast man sover? För isåfall är ju enklaste lösningen att sova 12+ timmar om dagen så förkortar man dagarna. Jag har ju inte mycket lust för annat än att sova egentligen. Så det kanske man borde göra. Ska försöka ta längre promenader om jag verkligen måste..

Så jag får någon slags motion. Och kanske tar lite dietpulver om jag verkligen krisar och måste ha något i magen. Men jaja, det är alltid lite extra deppigt att sova så här länge. Har inte lust med något. Vill helst bara göra en såndära magsäckoperation eller vad fan det är, så jag kan äta 1/5 del av vad jag äter nu så kan jag gå ner fast jag äter och är mätt.

Donera 8933294234 miljoner kronor så jag får göra det. Tack, tack, tack.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu