Depp.

Sitter här just nu och lyssnar på musik. Tårarna vill flöda, men det går inte. Spelar ingen roll vad jag gör. Det kommer alltid vara ett livslångt helvete. Jag vaknar varje dag till något jag inte vill vakna till. Fattar inte vad jag ska göra, för jag orkar inte må så här..

Jag har i alla fall bestämt mig för att göra ett nytt försök med att gå ner i vikt. Sist klarade jag bara två veckor och gick ner 4kg. Men sen så dumpade Fanny mig på riktigt och jag orkade inte träna, jag orkar egentligen inte träna eller gå ner just nu heller. Men jag måste, det kanske är det jag behöver för att må en gnutta bättre.

Känner mig sjukt oattraktiv och fetare än någonsin. Har aldrig tyckt att jag är sjukt fet eller ful innan. Jag har alltid tänkt att aja, jag är väl helt okej liksom. Jag har inte haft ett bra självförtroende men jag har haft en gnutta i alla fall. Jag vet dock inte hur jag ska gå till väga.

När jag har pengar så köper jag snabbmat, cola, godis och så vidare. Det är bara det jag gör, så jag vet inte hur faan jag ska klara av det. Tjack-diet någon? Nej men typ. Vore underbart att ens gå ner till 85 eller något. Men 75 är nog målvikten. Då är jag perfekt, jag är inte smal eller tjock. Jag är normal då.

Men det är för många kilon dit. Skulle väl ta två år med att bara äta kaninföda och träna två timmar om dagen eller något. Jag tror inte jag hade haft några som helst problem med att gå ner i vikt om jag vore en normal människa som gillade sallad eller liknande. Men jag äter gurka, det är allt. Resten får jag inte ner, går inte.

Kommer göra ett till försök, fungerar det inte den här gången så är det ingen idé att ens försöka sen igen. Då kommer jag väga 180kg om ett par år, jag ser det framför mig. Men det kanske är bäst så ändå, vet inte. Tänker bara att om jag går ner, jag börjar se bättre ut. Tjejer visar intresse, vad gör jag då?

Jag känner mig som en riktig fitta mot tjejer som visat någorlunda intresse för mig innan. Jag spelar ut det och gör dittan och dattan. Men sen när det väl kommer till kritan kommer jag alltid vara tvungen att säga nej, funkar inte såhär, jag drar nu. Fattar inte vad jag ska göra. Fattar inte, fattar inte….

Vad gjorde jag för att bli den jag är idag? Har alltid funderat på det, varför valde dem högre makterna mig till att bli så här? Jag måste varit ett riktigt svin i något tidigare liv för att förtjäna detta. Jag skulle aldrig någonsin önska detta för någon människa, det är så jävla ondskefullt. Så himla sjukt..

Aja, jag hoppas att jag får motivationen att gå ner, att jag kan svälta mig själv och orka träna samtidigt, jag måste göra det. Jag ska ge pengarna till någon som kan hålla i dem och ifall jag vill ha dem så får jag dem inte förns hela tiden har gått. Så köper jag inte massa skit, utan det jag gör är att jag köper 3 limpor cigg innan sen har jag inget annat.

Jag kör på dietpulver och dietpillrena tills jag stupar. Jag vill gärna att det blir så, måste bli så. Jag ska vara en jävla egoist och skita i de stackars tjejerna jag vilseleder antar jag, måste nog bli en sådan för att klara mig. Men det är lugnt, blir helt awesome detta.

Psyko Nico ett steg närmre att knäcka koden, ha.. ha.. ha. Ska knulla er alla, over and out.

2 Responses to “Depp.”

 1. Annika Says:

  Hej vännen! Råkade bara halka in på din blogg och började läsa lite. Du fångade min uppmärksamhet då du skrev om vikten. Jag har själv alltid varit överviktig och lyckades slutligen gå ner 18 kg med Viktväktarna. Jag är inte heller den som gillar kaninmat och jag har nog gått igenom alla möjliga bantningar som finns. jag vill bara ge dig ett råd, samma som jag fick höra:
  - Det har tagit lång tid att gå upp i vikt, gör man på rätt sätt, kommer det ta lång tid att gå ner i vikt också. Man måste tänka på att ju längre tid det tar, desto mer bestående blir vikthållningen. Jag hörde häromdagen frasen: Du blir lika fet av fett som du blir grön av en grönsak. Detta innebär att du ska kunna äta det onyttiga också, men med måtta! Och om du börjar träna, bildar du mer muskelmassa, har du mer muskelmassa, förbränner du också då mer fett. (Det är därför män kan äta mer mat än kvinnorna och ändå gå ner MER i vikt.)

  Önskar dig lycka till och jag tror på att du klarar det när du väl bestämt dig och hittat motivationen! … Och tack för att jag fick ta del av din blogg!

 2. prixm Says:

  Hejhej, duktigt gjort av dig att gå ner så mycket! Och jo, allt du säger låter ganska logiskt antar jag.. Men ja, det är bara motivationen som behövs, enda dagen har jag den och genomför det.. ena dagen försvinner det.. på grund av mitt humör, och verkar inte finnas mycket att göra åt det, eller jag vet i alla fall inte hur man ska få en ”långvarig” motivation som man kan se förbi att varannan dag kommer man må skit osv.

  Hur som helst, riktigt roligt att du gått ner och mår bra idag. Jag hoppas att det kommer fortsätta så resten av ditt liv också!
  Tack för kommentaren och kul att du följer min mindre roliga blogg!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu