Trött!

Sjukt trött idag, la mig väl runt 5-6 igår? Tror jag, hade säkert sovit 3 timmar totalt på båten så var sjukt trött fast ja. Som vanligt är jag uppe längre än jag borde bara för jag kan. Gick upp vid 13:00 typ,  så fick 7 timmar i alla fall på ett ungefär. Men faan vad trött jag är.

Hur som helst, inte hänt så mycket idag. Bara glott framför datorn på Big Brother Live som vanligt. Ätit en fet kebabtallrik och druckit cola. Försökt få tag på folk så man kan gå ut o chillkröka eller liknande. Men får se om någon är på, klockan är ju bara lite över sju än, så det finns ju tid.

Men men, orkar inte sitta här i alla fall, hoppas jag får komma ut lite i alla fall! Har ju massa öl i kylen som väntar på mig!
Men skriver säkert nån rad till här senare, vet inte.  Tråkig update, sorry! Saknar sommarn förövrigt.. Dock kanske inte sommarn betyder något utan den man älskar mest vid sin sida..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu