Kryssning.

Blir att åka kryssning ändå, den dära fittan som skulle sälja biljetten till mig men sålde den till någon annan hörde av sig för 1½ timme sen och sa att jag kan köpa den. Så jag tog den direkt. Men blir lite jobbigt nu för nu måste jag göra allt jag hade tänkt göra idag annars samma dag.

Men men, ska lägga mig nu, klockan är typ 20 i två så sover jag till typ 11 eller något och går upp, vaknar till lite. Drar till frisörn och snaggar mig, går hem, duschar o rakar mig och sånt tjaffs. Sen drar jag till forum och köper mig lite nya kläder, i alla fall en skjorta som ser bra ut/passar. Sen blir det till att antagligen dra in till terminalen.

Träffa den dära bruden, fixa biljetten sen åker båten runt halv åtta. Och det blir att häva öl i mängder och inte tänka på pengarna alls, det ska flöda i mängder, utan tvekan. Jag har bara runt 7000 kvar skulle jag tro. Men det ska spenderas. Ska inte gå en enda sekund utan att jag inte har en öl i handen, då är det inte acceptabelt. Jag ska dynga satan.

Kommer hem på torsdag kväll och uppdaterar säkert med lite bilder och nån skön historia som säkert följer med från båten. Nu är jag pepp och glad igen, hoppas på fest igen sen till helgen, hade vart underbart. Sen fest varje dag tills jag stupar av alkoholförgiftning eller något, hade vart nice.

I’ll fuck you til’ you love me, faggot.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu