Ingen bra dag.

Hej, vaknade typ runt halv två, inte gjort ett skit sedan dess. Varit allmänt depp som vanligt. Fast det är något annat som är där också som vägrar försvinna, riktigt obehaglig och jobbig känsla. Bara glott på Big Brother och inte gjort så mycket. Jävligt less för jag inte får följa med på kryssningen imorgon för att folk är horor.

Så nu istället för att åka ut o festa i 24 timmar så ska jag sitta vid datorn och titta på Big Brother, känns bra. Jag älskar mitt liv, det är underbart. Jag uppdaterar antagligen nån gång senare idag igen med lite mer bullshit. Hoppas jag kan vara på bättre humör då så jag får göra något lite gladare inlägg så folk slipper se mig gråta hela tiden. Men jag har inte tvingat er att läsa min blogg heller, så kan gråta så mycket jag vill.

Tune in for more laterz.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu