Liv.

Har vart en seg jävla dag. Vaknade runt 14:00, tänkte att idag ska jag gå och snagga mig och dra till forum o köpa nån snygg skjorta på Esprit. Men så direkt så ser jag på Facebook att bruden som sålde sin biljett till mig igår till kryssningen, glömde klämma in det i gårdagens bloggande att jag skulle på kryssning på Onsdag, men verkar inte bli av nu.

Men ja, en brud sålde en plats i sin hytt till mig för 380kr (Det är fullbokat). Hon tog mitt namn och person nummer och ombokade och alltihopa. Sa att det var klart, sen så nu idag, dagen efter så skriver hon ”Det blev lite strul, min polare sålde platsen till någon annan för 600kr”.

Håller på nu och försöker fixa en ny biljett/plats dock, två andra brudar som sagt att de har en plats över men inte fått något svar, hoppas jag får åka med. Behöver komma loss lite från datorn och festa, häva öl utav bara helvete. Orkar inte sitta här hela dagarna, blir fan less utav bara helvete.

Fan är det för jävla stil? Det är riktigt jävla horigt att göra så, så förbannat jävla fittigt. Så jag orkade inte, jag ledsna direkt på mänskligheten och cancellade mina planer på att åka iväg o snagga mig och köpa lite kläder o grejer. Så jag satt mig framför Big Brother Live och kollade på det säkert fram till 17:00 utan att röra på mig i stort sett.

De fick såndära sköna OnePiece overaller (www.OnePiece.se). Skulle lätt skaffa en sådan för att gå runt i hemma, men de är fan inte billiga. Hur som helst så runt 17:00 drog jag ner och köpte mig en fet kebabtallrik, 4 liter cola så de räcker en stund och en påse tuttifrutti, fan vad gott tuttifrutti är.

Kollade på Jackass 3D, och ja, den var sjukt awesome. Lätt den bästa Jackass-”grejen” jag sett. Hoppas fan det blir mer nu för det var riktigt bra, inte garvat så mycket på länge, behövde det. Tack Jackass! Det bästa var ju helt klart det med tasersen de hängde upp i väggen och såndära saker med däck på golvet som en hinderbana som alla skulle springa igenom. Garvade satan, faan vad bra filmen var!

Kommer nog dra ett till inlägg lite senare när jag orkar, så länge delar jag med mig av ännu en goding.

YouTube Preview Image

I fuck you til’ you love me faggot, peace out.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu