Elo’

Sitter här, klockan är tidig morgon och jag har inte lagt mig än. Har vart med om lite roliga saker inatt, inte kunnat sova för allt har varit så ”spännande”. Mitt upplevelserika liv framför datorn ni vet. Håller en vaken många nätter, eller ja.. Varje natt haha.

Hur som helst så har jag glott på ”Big Brother” hela natten. Jag har blivit värsta Big Brother torsken, jag har så lite roligt i mitt liv så jag glor på det så ofta jag orkar, ser på det samtidigt som jag spelar eller något. Inatt har det varit fest och grejer, så de har hänt en massa skit. En snubbe jag tycker mycket synd om som heter Tobbe har hånglat och badat bubbelpool med en transexuell (alltså man som opererat sig till en kvinna för de IQ-befriade). Han vet inte om att ”hon” är transexuell.

Om jag hade varit honom och fått veta nu i efterhand att hon är transexuell hade jag nog slagit henne i ansiktet, sparkat, sagt fula ord, misshandla ”henne” totalt tills jag inte hade kraft kvar i kroppen för att slå vidare. Jag hade aldrig kunnat leva med mig själv, eller ja.. Det hade nog tagit ett bra tag att komma tillbaka efter det tror jag.

Sen har jag snackat med en random brud. Jag hängde på en sak som hette Habbo Hotel när jag var yngre. Från jag var typ 11 till säkert fram mot 16-17 år. Jävligt töntig grej liksom, helt absurt. Hon är runt 23-25 år,  jag råkar ha henne på msn sedan länge och vi snackar aldrig men jag har henne där. Och hon sitter fortfarande på det dära stället där alla 14 åriga kids hänger. Hon är en vuxen kvinna och jag sa det till henne, att jag tycker hon är patetisk, hon är inte normal. Bara från ingenstans.  Antar att jag är så uttråkad och hon är en total random så jag fick nå fnatt och sade det till henne.

Men ja, det slutade med att jag sa det till den jag anser vara närmast mig, min bästa vän. Som förövrigt bor 60 mil ifrån mig men jag har träffat ett antal gånger och kan vara helt mig själv med och snacka om allt som finns. Jag sa det till honom, vad hon gjorde, för jag var så frustrerad och fattar inte varför hon fortfarande är sån som är på det där jävla stället. Och han lackade sönder och tyckte jag var en idiot på grund av det. Sa att jag är en känslokall, okänslig idiot som saknar social kompetens. Jag tog inte speciellt illa upp men att han blev så arg sög ju, haha.  Så han typ lacka sönder i alla fall o drog o sov.

Sen från ingenstans tar den hära bruden jag precis ratat ner och kallat patetisk och onormal och vill snacka med mig på skype (Har henne där sedan innan också). Sen snackar vi där, hon har helt klart inte tagit åt sig av något jag sagt, vilket är jävligt skön stil. Hon bara garvade och tyckte jag var rolig och patetisk själv liksom (Haha). Då blev jag lite glad och tyckte att det var så jävla skönt med en människa som bryr sig så lite om andras åsikter. Så jävla härligt.

Sen skulle hon slagga, så loggade ”A” in, min lillebrors polare. Vill inte skriva några namn, så jag inte får skit för det liksom. Men hon sa hej, jag sa hej. Vi snackade lite, så kom jag på att shit. När jag har träffat henne ”irl” så säger jag typ ”Hej” och ”Hej då”. Jag pratar knappt aldrig med henne, men på msn så kan jag snacka som fan. Det är så jävla enkelt liksom? Fattar egentligen inte hur det går ihop. Jag är inte speciellt blyg på riktigt egentligen, men jag är ganska tystlåten oftast. Men det är jävligt skumt det i alla fall? Eller?

Jag har träffat mängder  med folk över nätet i mina dagar, säkert sex personer om jag tänker rätt, de flesta var dock när jag var lite yngre, men ändå. Det har alltid varit så att man har mer o säga på msn och skype och grejer än vad man har att säga på riktigt. Man är egentligen en helt annan person, båda två. Inte bara jag, allihopa när man snackar över nätet om man jämför. Verkligen, jävligt skumt.

Men nu ska jag slagga med endast en låt på huvudet, världens sjukaste. För er som inte vet så är jag riktigt kär i dubstep. Helst den lite tyngre och snuskiga varianten, men allt går bra. Finns för lite, eller ja. Jag har hittat för lite och skulle behöva lite mer. Men denna låt är efterbliven, jag får gåshud och orgasm. Jag vill bara dränka mig i något riktigt snuskigt och leva livet, haha. Man mår som en gud under dem 5 minutrerna och 22 sekunderna. Speciellt när droppen kommer. Jag kan ha den på repeat resten av livet utan att tröttna.

YouTube Preview Image

”I fuck you til’ you love me faggot” – Mike Tyson.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu